sponsors

Polo Club Vreeland...

...ligt in een van de mooiste delen van ons land. Landgoed 'Groot Kantwijk', onze thuisbasis, bevindt zich tussen Amsterdam en Utrecht, in nabijheid van pittoreske dorpjes langs de rivier Vecht. Het is een van de weinige plaatsen in Nederland waar u polo kunt ervaren in zijn volle glorie. Het is ook een uitmuntende locatie voor verschillende soorten (zakelijke) bijeenkomsten.

Clinics

Clinics op Polo Club Vreeland

Voor iedereen die interesse heeft in polo, is de clinic de ideale manier om kennis te maken met de fascinaties van deze sport. Een poloclinic wordt alleen georganiseerd voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 15 personen en duurt ongeveer 3 uur. Voor groepen van 4 tot 7 personen kunnen speciale (tariefs)afspraken gemaakt worden om toch een clinic te kunnen organiseren.

Programma

Na de ontvangst met een welkomstdrankje in het clubhuis wordt algemene informatie over de polosport gegeven (film). Daarna wordt op het veld geoefend met een foot mallet, een kleine stick om zonder paard ballen te slaan en kan er geoefend worden op een houten paard om in een rijpositie de slagen onder controle te krijgen. Na een korte pauze is het tijd om te paard te gaan en worden er rijoefeningen gedaan, waarna op het poloveld, zowel in stap als galop, daadwerkelijk ballen geslagen worden. Afhankelijk van rijervaring en wensen sluiten we de clinic af met een rustige chukker, waarbij de deelnemers het zojuist geleerde ‘in wedstrijdverband’ ervaren.

Rijervaring is aanbevolen maar niet vereist. Het dragen van laarzen en een cap is verplicht.
Een clinic kan op maat gemaakt worden met een lunch, een wijnproeverij of een BBQ in Argentijnse stijl, de asado.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze polomanager Robert Watson:
telefoon: +31 (6) 46291091, of e-mail: watson@poloclubvreeland.nl.

Annuleren/Aansprakelijkheid:
Annuleringen tot een week voor de afgesproken datum. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Deelnemers zijn verplicht een WA verzekering afgesloten te hebben. Polo is een gevaarlijke sport. Deelname is geheel op eigen risico. Polo Club Vreeland is op geen enkele manier aansprakelijk voor ongevallen, schade, of vermissing van persoonlijke eigendommen gedurende het verblijf op het terrein van Polo Club Vreeland.