sponsors

Polo Club Vreeland...

...ligt in een van de mooiste delen van ons land. Landgoed 'Groot Kantwijk', onze thuisbasis, bevindt zich tussen Amsterdam en Utrecht, in nabijheid van pittoreske dorpjes langs de rivier Vecht. Het is een van de weinige plaatsen in Nederland waar u polo kunt ervaren in zijn volle glorie. Het is ook een uitmuntende locatie voor verschillende soorten (zakelijke) bijeenkomsten.

Lessen

Met een leslidmaatschap kunt u op Polo Club Vreeland pololessen krijgen en instructie chukkers spelen. U krijgt les te paard op het poloveld (150 bij 275 meter) en wordt begeleid door onze poloprofessional. Deze poloprofessional is onze polomanager. Hij geeft u rijinstructies en leert hoe u de bal moet slaan (stick & ball). Rijervaring is gewenst. Ook kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom. Zij krijgen eerst les op het houten paard alvorens zij op polo pony’s mogen rijden. Het dragen van laarzen en een cap is verplicht.

Het is mogelijk om een paar lessen te volgen om te kijken of de polosport u ligt, voordat u besluit een leslidmaatschap aan te gaan bij onze club.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze polomanager Robert Watson: watson@poloclubvreeland.nl.

Annuleringen/Aansprakelijkheid:
Annuleringen tot een week voor de afgesproken datum. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Deelnemers zijn verplicht een WA verzekering afgesloten te hebben. Polo is een gevaarlijke sport. Deelname is geheel op eigen risico. Polo Club Vreeland is op geen enkele manier aansprakelijk voor ongevallen, schade, of vermissing van persoonlijke eigendommen gedurende het verblijf op het terrein van Polo Club Vreeland.