sponsors

Polo Club Vreeland...

...ligt in een van de mooiste delen van ons land. Landgoed 'Groot Kantwijk', onze thuisbasis, bevindt zich tussen Amsterdam en Utrecht, in nabijheid van pittoreske dorpjes langs de rivier Vecht. Het is een van de weinige plaatsen in Nederland waar u polo kunt ervaren in zijn volle glorie. Het is ook een uitmuntende locatie voor verschillende soorten (zakelijke) bijeenkomsten.

Partners

20140520-club-portada-logo-168

Wat eens een bijna verlaten gebied was is nu één van de meest luxueuze en prestigieuze plekken in Europa: Sotogrande, gesitueerd in San Roque (Cádiz), is vandaag één van de meest belangrijkste polo clubs van Europa. Sinds 1965, toen het eerste poloveld – The Beach- werd gebouwd, heeft Santa María Polo Club al honderden succesvolle toernooien georganiseerd. Santa María Polo Club is sindsdien enorm uitgebreid en is tegenwoordig, met negen velden, één van de beste clubs ter wereld. Voor meer informatie kijk op www.santamariapoloclub.com.

 

Polo Club Vreeland en Polo Club Santa Maria zijn een zogenaamd ‘sister club arrangement’ aangegaan. Leden van Nederlandse poloclubs kunnen gebruik maken van onze introductievoordelen, waaronder VIP-arrangementen en paardenhuur en wedstrijddeelname tegen speciale tarieven. Interesse? Mail dan naar info@poloclubvreeland.nl.