sponsors

Polo Club Vreeland...

...ligt in een van de mooiste delen van ons land. Landgoed 'Groot Kantwijk', onze thuisbasis, bevindt zich tussen Amsterdam en Utrecht, in nabijheid van pittoreske dorpjes langs de rivier Vecht. Het is een van de weinige plaatsen in Nederland waar u polo kunt ervaren in zijn volle glorie. Het is ook een uitmuntende locatie voor verschillende soorten (zakelijke) bijeenkomsten.

Sponsoring

Sponsoring en (bedrijfs)evenementen

U kunt met uw bedrijf aanwezig zijn op een van onze toernooien en daarbij uw gasten ontvangen. Hiertoe kunnen wij u verschillende sponsorpakketten aanbieden. Zo kunt u beschikken over een eigen VIP ruimte, gebruik maken van catering en bijvoorbeeld teamsponsor worden, waarbij een poloteam speelt in shirts met uw bedrijfslogo. Voor verschillende sponsormogelijkheden kunt u het beste een afspraak met ons maken.

Landgoed Groot Kantwijk is een perfecte achtergrond voor elk type (bedrijfs)evenement dat u in het kader van polo wilt organiseren. U kunt uw relaties op unieke wijze ontvangen in een exclusieve – en tegelijkertijd informele ambiance. Indien gewenst kunnen wij de catering verzorgen of combineren met een wijnproeverij; wij leveren u altijd een evenement ‘op maat’. Daarnaast kunnen we in overleg met u een (dag)programma opstellen waarbij een polo demonstratie of clinc opgenomen wordt. Op de woensdagavonden in het zomerseizoen worden er clubchukkers gespeeld door de leden. Ook daar bent u van harte welkom om te komen kijken. Desgewenst kunnen teams spelen in shirts met uw bedrijfslogo.

Verhuur

U kunt verschillende ruimtes huren, voor een dagdeel of de gehele dag. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep. We overleggen graag met u hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Indien u geïnteresseerd bent in mogelijkheden voor sponsoring, kunt u een email sturen aan info@poloclubvreeland.nl